20

Slummeropskrift

Mens vinteren trænger sig på udenfor, er der blevet hygget indendøre. Jeg kan med mellemrum se enkelte snefnug i luften, men endnu er der ikke meget sne at spore. Det skulle der til gengæld være i morgen tidlig, hvor jeg naturligvis skal ud på småvejene i Himmerland. Jeg må stå tidligt op.

Slumretæppet har været forbi hænderne, men det går langsomt, når det går.

Lidt mere

Ikke desto mindre vokser det langsomt frem, mellem krumme fingre og glødende hækenål. Det er sjovt og langsomt.

Sus spørger i det tidligere indlæg, om jeg kan give en opskrift. Min hjerne er brændt sammen, for jeg formår ganske enkelt ikke, at gøre mine krumspring forståelige. Til gengæld har jeg fundet en opskrift, som kan anvendes, hvis man selv skulle få lyst. Mønstret ligner dette og kan derfor sagstens anvendes.

Du vil sikkert også kunne lide