8

Sommervarme om et øjeblik

Kenneth fortsatte, hvor han slap. Nu ligger stenene på gårdspladsen. I løbet af de næste dage, finder de nye pladser omme i haven og jeg kan næsten ikke vente. Det bliver smukt, men det bedste er, at vi ved hvor de kommer fra. Vi har selv hentet dem.

Samlingen

Sammen med egen, skal de gøre haven endnu smukkere. Senere fortsætter Kenneth med endnu flere sten, når gårdspladsen skal lægges om. Senere…

I tjørnehækken er de første blade sprunget. Modige små putter sig i solens varme stråler, men jeg skal ikke nyde noget…

Modig fætter

Jeg hader den tjørnehæk af et godt hjerte, men jeg klipper den ikke, så jeg klager ikke. Kenneth klipper og ender med lange, røde striber langs bare arme, når tiden er inde for en studsning.

Når den springer ud, er den smuk. Hvidtjørn er det, selvom vejen hedder Rødtjørnevej. Ikke alt her i verden er logisk…

Ny syren

Nede foran stubben efter mastodontelmen står de nyplantede syrener.

En sensommerdag med dejligt solskin, var Annemette og Heidi her. Sidst på dagen, lige før solen gik ned, flyttede vi syrener op foran stubben. Jeg husker den aften, for Alexander var med udenfor og han hyggede sig så gevaldigt med at være sammen med alle dem, som han elskede.

Det betyder meget for mig, at se dem stå med knopper. De lever videre. Det er vigtigt for mig og jeg vil aldrig glemme, at de er plantet sammen med Alexander.

Lige rundt om hjørnet står abrikosen. Nok blomstrer den, men ikke righoldigt og jeg er en anelse forbeholden nu, hvor jeg ser den etapeblomstre med en enkelt eller to af de smukke, sarte blomster.

Løfter om sol

Smuk er den uanset frugtmængden og giver den ikke i år, gav den så rigeligt sidste år og måske giver den endnu mere til næste år.

Den lover sol og sommer. I weekenden bliver vejret forrygende med noget der ligner sommertemperaturer og det fortsætter endnu flottere ind i næste uge.

Jeg har ferie i næste uge. Jeg føler mig meget heldig med udsigt til en uge, som kan tilbringes i haven.

Du vil sikkert også kunne lide