11

God fornemmelse

– er hvad jeg har i maven denne formiddag. I vaskemaskinen snurrer sengetøjet. Pyntet med lindeblomst, skal det ud at hænge i luften om en times tid, men inden kan jeg nå en tur ned om P&P i Vejgård. Der skal købes nye forsyninger. Mere bomuldsgarn. Endnu et tæppe er på bedding.

TørresnorenNår jeg er færdig med garnforsyningen, skal der handles en smule, men så er det også weekend og ingen pligter i mange dage forude.

Solen skinner, solsorten synger smukke sange for mig og døren til terrassen står på vid gab.

Inde under den lune dyne ligger Oline. Hun sover teenagerens tunge søvn og det er i orden med mig. Der er ingen hastværk og det allerværste jeg vidste i hendes alder var, når mor stak hovedet indenfor og bad mig stå op “for at få noget ud af dagen”. Der er tid nok.

Planter venter på større potter, bedets skvalderkål er begyndt at stikke hovedet op og der er ingen grund til lediggang. Ude på gårdspladsen venter lavendelhækken på at blive forårsklippet og stokroserne kan snart flyttes.

Ind imellem aktiviteterne skal der slappes af, med næsen op i solen, for jeg mangler D-vitaminer, sollys og varme.

Beolitten kan slæbes med ud på bordet, kaffen ligeså og så er der egentlig kun tilbage, at få smidt benene op og komme i gang med weekenden, men inden var der lige lidt garnindkøb og derefter lidt fornødenheder, som skulle skaffes. Jeg må hellere komme afsted.

Du vil sikkert også kunne lide