11

Sikke en vår

Jeg skal love for, at der bliver gået til den nede i bunden af haven. Der bliver anvendt brækjern, kræfter og eder i en fantastisk blanding, men effektive er de. Om et øjeblik er der omtrent ingen spor af tidligere tiders skur og væksthus.

Dregene er i gang

Billederne er fra tidligere i eftermiddag. Nu er det hele omtrent væk. Kun fundamentet står tilbage og venter på bedre tider. Det er meget underligt, pludselig at have et hul lige der. Der mangler helt klart noget. Det kommer, siger Kenneth…

Imens har jeg lavet stort set ingenting…

Imens har jeg…

Jeg har siddet i læhjørnet på terrassen og varmen har været overvældende. Jeg har lyttet til Beolitten, drukket kaffe, hængt vasketøj op og taget det ned igen, hæklet rækker på det nye tæppe og i det hele taget bare lavet næsten ingenting.

Ind imellem har jeg serveret frokost og lavet kaffe, som de har glemt at drikke i deres nedrivningsiver. Jeg har leget med Oskar, nusset lidt om planterne og pottet nogle af de nyindkøbte petunia om.

Petunia

Jeg er ellers ikke specielt vild med petunia, men disse her var så syndigt yndige, at de måtte med hjem på terrassen. Der står de nu og fryder øjet, med deres fine kjoler.

Lige ved siden af står en af de syrener vi satte forrige år. I år har den taget ved og allerede nu er blomsteranlæggene fint synlige.

Dværgsyren

Om et øjeblik blomstrer den. Det er i orden med mig.

Nu er der sat tomatsauce på komfuret. Lavet af friske tomater, basilikum og med rigeligt med havsalt og hvidløg, skal det udgøre aftensmaden. Lidt pasta, friske basilikumblade, godt brød og friskreven parmesan og så er arbejdsmændene mætte i løbet af et øjeblik. De har bestilt mad til klokken 20.15.

Jeg har god tid. Jeg kan nå at stryge det nyvaskede sengetøj… og jeg gør det, bare fordi jeg kan!

Du vil sikkert også kunne lide