7

Astrantia

Det er jo ikke just fordi jeg mangler, men derfor kan man sagtens forelske sig hjælpeløst. Det er sket for mig, for jeg er ganske simpelt nødt til at have Astrantia i mit staudebed. Den sart rosa af slagsen.

Stjerneskærm

Jeg skal altså ikke se den slags, for uanset hvor tæt der snart er dernede, kan jeg altid finde plads til lidt mere med en smule fingersnilde. Nu er det Stjerneskærm eller Astrantia, som den også hedder, som må stå for skud.

Jeg drømmer om at forvandle en større del af haven til staudebede fyldt med smukke, farverige og sarte blomster, som kan tages ind i hobetal. Jeg drømmer. Jeg er også en snert fornuftsbetonet, for jeg ved jo godt, at jeg har rigeligt at lave, som det er nu, men en enkelt skærm eller to kan der nu sagtens klemmes ind i det forhåndværende. Sagtens.

Du vil sikkert også kunne lide