28

Hold da op…

Kenneth mister aldrig besindelsen. Aldrig.

For et øjeblik siden bankede det på døren. Udenfor stod en tekniker fra det firma, som har leveret loftlift til Alexander.

– Godmorgen. Jeg vil gerne ind og efterse Alexanders loftlift. Har I tid?

Kenneths hud er vist også ved at ligne pergament. Vi nærmer os den årstid, hvor Alexander blev syg og døde.

Den nordlige halvkugles samlede mængder af drivis er vand ved siden af det is, som var i Kenneths stemme, da han forklarede, at vi fandt det upassende, at ingen havde sørget for at give firmaet besked om Alexanders død.

Kenneth anerkendte, at det ikke var teknikerens skyld. Han bad ham tage kontakt til kommunen, som har vedligeholdelseskontrakt med firmaet og han anerkendte, at det var en meget ubehagelig situation for teknikeren, men jeg er helt sikker på, at den tekniker fryser resten af dagen. Helt ind i hjertet fryser han, men det gør Kenneth vist også, med al den is der var i hans stemme.

Øv, at de stadig ikke har styr på noget som helst inde ved kommunen og tak, fordi vi ikke længere er afhængige af, at de har lige præcis det.

Du vil sikkert også kunne lide