25

Eftermiddagsræs

Mor og jeg tog min nye DieselDyt og kørte ned på planteskolen tidligere i dag, for måske var der bud på alt det, jeg ikke kan leve uden. Det var der så ikke! Til gengæld var der Plantorama, som altid er god for en uundværlig plante eller to, så der ræsede vi i stedet ud.

AlliumJeg fik købt nye tulipaner. Otteogtyve smukke Eternal Flame, som er så nye, at de ikke kan findes nogle steder på nettet, men smukke er de og i foråret skal de dukke op i bedet, som ellers rummer krydderurterne. De skal deri, fordi de så kan beundres fra køkkenvinduet. Dobbelte, flerfarvede tulipaner med hvide tegninger på bladene. Der var ikke et øje tørt.

Allium røg der også i kurven. Fem Gladiator og tre Albopilosum. En af de nærmeste dage skal de i jorden sammen med alle de stauder, som står i kø på terrassen.

Mor forærede mig en Blåregn og jeg kan slet ikke vente med at få den i jorden, for den har vel nok været længe undervejs. Nu skal det være. Det bliver smukt. Åh, så smukt.

Bagefter var der kaffen hjemme i køkkenet i en solstråle og turen ned til Provence og hjem igen, for vi er i gang med at planlægge næste års sommerferie og det går ikke stille for sig. Der skal fintænkes, justeres og siden bestilles, men jeg tror vi er ved at være der. Der er noget at glæde sig til, så det er jeg startet på.

Om et øjeblik er det tid til aftensmad. Bagefter er der hjerne til strikketøj og måske en god film, chokolade og kys til manden, kram til møgungen og klap til hunden og så er jeg sikkert brugt for i dag. En skøn en af slagsen forøvrigt :-)

Du vil sikkert også kunne lide