17

Forberedelser

Jeg vågner klokken 7. Jeg skal egentlig ikke op endnu, men lyset er allerede godt på vej op på himlen, så jeg beslutter, at jeg lige så godt kan få noget ud af min erstatningsfri. Jeg arbejdede sidste lørdag og lidt af søndagen, så i dag har jeg fri.

Dagen skal nydes. Anita kommer forbi. Hun er frisk, for hun tager turen fra Holstebro og den kan vist ikke kaldes en smuttur, så selvfølgelig skal hun trakteres, når hun ankommer.

Der er gang i den…

Der er liv i dejen, som nu er hentet ind fra kulden. Den skal stå nogle timer på køkkenbordet, hvor den får lov til at udvikle sig yderligere, inden den skal forvandles til nogle gode brød, som forhåbentlig vil smage Anita.

Appelsiner

Jeg snuppede nogle net af de gode, saftfyldte appelsiner i går. Mens dejen langsomt vokser, presser jeg frisk juice, for det er det bedste jeg ved og jeg er sikker på, at Anita heller ikke synes det er så ringe endda. I hvert fald får hun tilbudet.

Kaffe

Der er rigelig tid til en kop kaffe ind imellem. Radioen underholder i baggrunden og jeg hygger mig gevaldigt. Det er sådan indledningen på en vinterferie skal være. Ah…

Du vil sikkert også kunne lide