37

Jeg er klar!

Rejseklar

Så er vi lige ved at være der. Taskerne er pakket og kun de sidste detaljer mangler, inden vi kan sætte kursen mod Amsterdam.

Olines veninde kommer klokken 9. Går alt som forventet, er vi på vejen umiddelbart efter, men tingene har en tendens til aldrig nogensinde at gå, som planlagt, så jeg ruster mig med tålmodighed og afventer. Amsterdam løber ingen steder.

I det gule æg er alle småpengene. Det er Olines yndling, for den giver adgang til toiletter og slikhylder og den er essentiel for en rejse, som forløber helt, som den plejer. Jeg har husket den, så nu er resten op til tiden og vores chauffør, som er frisk og klar. Jeg glæder mig frygtelig meget til at gense min yndlingsby og jeg glæder mig til, at have to teenagepiger med på husbåd. Det er tæt og det er dejligt.

For min skyld, kan vi køre nu :-)

Du vil sikkert også kunne lide