18

Billigt bogudsalg

Bogudsalget kunne være blevet en bekostelig affære for mig, men blev det ikke. Jeg endte med en enkelt kogebog af Hanne Bloch, Mit køkken i Umbrien, som viser sig at være en dejlig kogebog med masser af gode, nemme opskrifter baseret på gode råvarer og enkelhed.

Det er præcis det, jeg elsker det italienske køkken for.

Bogindkøb

Kogebogen kostede hundrede kroner og har allerede nu givet mig en velsignelse af gode idéer og inspiration.

Bogen byder på opskrifter på alt fra forretter over hovedretter til desserter, brød og kager og alt der imellem og krydret med skønne fotos, er Mit køkken i Umbrien virkelig en tidssluger.

Pizza Zucchine

Jeg får lyst til Pizza Zucchine, men den får vente til sommer, når sqaushplanterne blomstrer.

Limoncellien kan til gengæld laves nu og den frister. Jeg elsker den likør og er sikker på, at den ikke bliver ringere af at være hjemmelavet. Jeg elsker også en god kogebog. Det synes jeg, at jeg har fået her.

Du vil sikkert også kunne lide