8

Smal krone, eller…

Pigsten

Kenneth lægger pigsten på gårdspladsen. Ja, han er naturligvis stoppet for i dag, men han er i gang. Han fylder hul ud. Et gammelt, lidt underligt og trekantet bed, som engang indeholdt japanske kvæder, lidt stauder og ind imellem lige rigeligt med ukrudt, bliver nu sløjfet til fordel for nogle flere kvadratmeter pigsten.

Jeg ville ønske, at jeg kunne være med. Jeg elsker den slags puslespil.

Planen er, at vi med tiden vil plante en lille, spinkel allé ned langs kanten af gårdspladsen ud mod den sti, der anes i baggrunden. Vi kan ikke bestemme os for hvilke små træer ville klæde det lille stykke, så i første omgang kommer der sten på. De kan altid pilles op igen, når vi endelig beslutter os, men det er en smule vanskeligt, fordi vi gerne vil have små træer, men ikke for brede kroner og i grunden heller ikke for lave, for så kan ingen passere under dem og… sådan kunne jeg blive ved i en evighed.

Kender jeg os ret, kommer der ingen træer, men i stedet får den eksisterende bøgehæk lov til at vokse op og omkranse stien. Sådan ser der sikkert ud om 10 år. Vi kunne nemlig ikke tage en beslutning.

Du vil sikkert også kunne lide