7

Ude og hjemme…

Nok øsregner det i Himmerland og Han Herred i dag, men ikke desto mindre har dagen bragt de smukkeste landskaber med sig. Rapsmarkerne lyser gult under en tung, grå himmel og en ny rute mellem Års og Fjerritslev bød på et stykke hedelignende landskab, som var smukt, øde og helt specielt. Jeg elsker, når jeg finder nye veje at tage på mine ture rundt i Himmer- og Nordjylland.

Det har regnet så meget i dag, at jeg ikke har orket at tage billeder. Nu kan det ærgre mig, for der var usædvanlig smukt derude, men i øjeblikket føltes regnen for massiv, til at gide. Jeg husker dem. Det må være godt nok.

Regnvejr

Det regner også her. Øsregner, men mildt og stille, så en tur udenfor kunne det alligevel ikke afholde mig fra. Jeg trængte til frisk luft efter mange timer i bilen.

Ude på terrassen står de smukke Dahlia. Sikke et held, at jeg kom forbi dem i går. Der er ved at være sommerstemning på terrassen. Nu mangler jeg bare lige solen. Den måtte gerne komme i morgen, men faktisk lover de “nogen sol” og det er da langt bedre end ingen, så jeg er fortrøstningsfuld.

Om et øjeblik er det tid for skolesamtale omkring nogle af Olines fag. Jeg kan vist lige nå en kop kaffe. Bagefter er der to fridage. Jeg synes, at det er helt i orden. Der skal hækles.

Du vil sikkert også kunne lide