25

Så utroligt heldig

Fantastisk. Intet mindre. Mor er sig selv igen. Hovedpine og diverse andre uspecifikke symptomer og reaktioner på blodproppen generer og driller fortsat, men hun taler helt uden problemer, hun læser – som billedet viser – hun sms’er med veninderne og hun gætter kryds og tværs.

I går var hun dybt ulykkelig ved udsigten til aldrig igen at kunne nogen af delene. I dag kan hun.

Vi er ikke naive. Vi ved, at hun er i højrisikogruppen. Vi ved, at hun har været ualmindelig heldig denne gang og vi ved, at risikoen for gentagelse er til stede, men vi er dybt taknemmelige for, at det er gået så godt, som det er. Hun har fået en lægesamtale i dag. I morgen skal vi til endnu en af slagsen, hvor Annemette og jeg skal deltage. Vi er nemlig interesserede i, at hun får den information, som er nødvendig, for at tage størst muligt hensyn uden at glemme, at livet skal leves.

Vi vil også bede om, at de kommer med et bud på forholdsregler for Annemette, som hidtil er sluppet for noget, der kunne ligne.

Jeg er allerede bekendt med alt det her. Jeg havde to blodpropper som 26-årig og har siden levet med dagligt at blive mindet om, at livet er skrøbeligt, men jeg har husket at leve det. Der er plads til forbedringer i mit liv. Måske jeg skulle få dem indført nu.

Du vil sikkert også kunne lide