6

Helt glad i maven

Så kom de endelig, feriegæsterne. Jeg ved ikke, hvad knægtene får at spise, men de er vokset betragteligt. Kun én af dem er endnu ikke vokset mig over hovedet, så der må være godt med vitaminer i den sjællandske muld. Bortset fra højden, så ligner de heldigvis sig selv. De er så sjove og så søde.

Jeg er jo så heldig, at jeg har en datter i sin bedste alder, så der gik ikke mange minutter, før jeg havde knægtenes mor helt for mig selv. Ha! Det var vist en win-win-situation, for knægtene var sikkert lykkelige for at slippe for alle mine forsøg på at opdatere og jeg fik /many helt for mig selv til kaffe, smøger og snak på gulvet, siddende i skrædderstilling, for det er jo ikke for ingenting, at de lige kommer fra en ølejr og skik følge eller land fly, tænkte jeg så.

Nu står der to telte i min have. Når jeg står i køkkenet og laver kaffe, kan jeg se dem.

Jeg bliver helt glad i maven ved synet.

Du vil sikkert også kunne lide