10

Brystbilledet der får mig til at grine…

Min opslagstavle er ikke eksisterende. Endnu da, for planerne findes jo, men det handler vel om at jeg ikke rigtigt har kunnet overskue, at en opslagstavle inkluderer tømning af hele mit værelse, fordi der også lige skal hives tapet af et par vægge, pudses og males, flyttes rundt og gøres ved.

Det var meget nemmere, hvis jeg bare lige kunne… men jeg undværer nu ikke helt…

En rulle sejlgarn, otte søm og en stak små træklemmer fungerer ganske fortrinligt, når det ikke kan være anderledes.

På snorene hænger alt fra fakturaer og gamle tegninger til inspirationskort, noter, huskesedler og postkort. Et af dem elsker jeg og det har hæderspladsen. Det hænger lige i midten, så jeg får øje på det, hver eneste gang jeg kigger i den retning.

Anne har foræret mig den skønne tegning. Bryster, bryster og atter bryster vælter ud af hovedet på manden. En rigtig mand er det… vel…

Han er nu ikke alene om at elske dem. Det gør jeg også. Jeg synes de er smukke, så derfor holder jeg af den sjove mand og idéen om, at det eneste hans hoved rummer, er bryster.

Jeg holder også af ham, fordi han minder mig om Anne. Hende Anne, som bare sådan kan få mig til at grine. Hun er en stram moster, kan jeg love jer, men hun er også et af de sjoveste, varmeste, omsorgsfulde og elskelige mennesker jeg kender.

Om ikke ret lang tid skal jeg tilbringe en HEL lørdag i hendes selskab. Jeg glæder mig. Rigtig meget!

Du vil sikkert også kunne lide