34

Hvor køber han det?

Hvad i alverden gør man, når man har vækket tre gange og alligevel kommer op, for at bede det unge menneske gøre sig klar til afgang, kun for at opdage, at hun stadig sover? Hendes far, han trækker på skuldrene, går ud og tager sig en kop kaffe og beder hende undervejs om at stå op (for fjerde gang), så hun kan komme af sted snarest. Helt rolig er han. Ikke en trækning ud over den med skuldrene. Så går han ned og sætter sig med kaffen, sukker og griner lidt for sig selv, mens han indretter sig med kruset og lidt nyheder.

Hun skal være rigtig, rigtig glad for, at det ikke er min tjans, det morgenhejs. Så var hun blæst baglæns ud af sengen i stedet for. Hendes pirater var inddraget. Computeren var lukket i fjorten dage og der var tvangsrengøring de næste mange måneder. Efterfølgende var hun blevet solgt til højestbydende, for det er jo ikke første gang, vel.

Gad vide, om man kan købe tålmodighed et eller andet skummelt sted i Aalborg, for de mængder hendes far har, de kan simpelthen ikke være kommet uden lejlighedsvis optankning.

Du vil sikkert også kunne lide