13

Chevalier Lapaset

Så er fingervarmen i hus. Ingen kolde hænder en vinterdag på stranden længere. Dobbelt Kauni og en rundpind og så var der varme, som forslår…

Vanterne har været sjove at strikke og har fungeret fint, som det mellemspil, der har været nødvendigt, når Kenneths trøje trækker tænder ud eller i hvert fald koster så mange fingerkræfter, at en pause har været på sin plads, men to tråde Kauni er lige rigeligt, så disse her har også krævet kræfter.

Det er ikke det sidste par. De sidder mere end almindeligt godt med det lange skaft, som på grund af rib og snoninger sidder helt tæt omkring håndled og der er god plads til hænderne, som alligevel er omsluttet tæt af den gode, varme uld.

Jeg har frygteligt mange rester uldgarn i vantetykkelse. Måske jeg skulle strikke lidt flere. Det er en god gave, at kunne forære et par varme vanter væk, men spørgsmålet er, om jeg i stedet tager fantasien i brug og strikker varianter. Vanter er mange ting.

Du vil sikkert også kunne lide