4

Børneglæde/Forældrerædsel

Julen er børnenes fest, siger de kloge. Jeg synes også, at det er min fest og det bedste jeg ved er, når jeg kan glæde et barn eller to. Jeg har et par stykker lidt længere nede i Jylland, som jeg er specielt vild med. De er smukke, kloge og helt igennem dejlige – akkurat som langt de fleste andre børn, jeg kender, men disse to er altså også bare sådan en lillebitte smule mine. Synes jeg.

Jeg har været på indkøb i Tyskland. Ikke fordi jeg skulle, men fordi jeg kunne, så nu står der en forældrerædsel pakket og klar til en tur ned gennem Jylland. Ha, hvor jeg griner ved tanken om moderens ansigt, når hun ser hvad pakken gemmer. Til gengæld er jeg rimelig sikker på, at børnene vil elske den og julen er som sagt børnenes fest, så jeg vil ikke høre noget brok ;-)

PS – nej, det er ikke uhyret på billedet, som sendes afsted. Det er noget, som er mindst lige så farverigt ;-)

Du vil sikkert også kunne lide