12

Basta!

Jeg har været på Sygehus Syd. Jeg hader det. Det kan ikke siges anderledes. Jeg gør det. Jeg klarer det. Det gør noget ved mig hver eneste gang. Når jeg er færdig, flygter jeg. Jeg kan ikke holde ud at være det mere end nødvendigt. Bagefter er jeg helt udmattet og det fortæller mig, at jeg bruger mange flere kræfter på at håndtere, end jeg egentlig er klar over.

Mon det nogensinde bliver lettere?

Let er det i hvert fald ikke med parkeringen derude. Jeg opgiver. Jeg kaster håndklædet i ringen og er heldig, at jeg har privatchauffør, som gider både bringe og hente. Nede foran sygehuset løber læger, sygeplejersker og andet sundhedspersonale rundt og flytter biler. De er ikke bedre stillet end patienterne. Værre vel, for de må løbe stafet mellem arbejde og potentielle bøder.

Efter endt gerning var det ned til Skovdalen og vente. Efter nogle minutter kom en glad mand i en sort Caravelle. Det var dejligt at se. “Jeg har lige et ærinde”, sagde han så…

Nu har jeg været forbi Lauritz’ showroom i Aalborg. Man kan pille, rode og røre. Det er slet ikke så tosset endda og jo, der var ting, som fristede.

Hjemme igen ventede en feberredning af en opgave. Jeg når det. Tror jeg. Til gengæld endte jeg med en hovedpine, som jeg nu vil prøve at eliminere ude i den friske luft. Vi har garanteret godt af hinanden og jeg har med sikkerhed brug for en timeout. Basta!

Du vil sikkert også kunne lide