42

Lampeskærm på et øjeblik

Mens resten af familien er gået mere eller mindre til køjs, sidder jeg og får tiden til at gå på bedste vis. Jeg arbejder lidt, overstår lidt telefonsamtaler, indhenter tilbud og så tager jeg en pause. Jeg finder papir, lineal, kniv og blyant frem og går i gang. Jeg starter med den grønne…

Det er bare i gang med at folde. Til den store guldmedalje skal der foldes, så det gør jeg.

Jeg folder ark efter ark og da jeg er færdig, samler jeg dem med en limstift, som har set bedre dage. Jeg lader én side stå åben. Så lader jeg hullemaskinen tage over og får lavet huller til båndet. Jeg finder alle mine bånd frem, får svært ved at vælge og ender til sidst med noget helt andet, end jeg oprindelig havde tænkt.

Sådan kan det gå, tænker jeg, mens jeg limer den sidste side og får båndet sat i skærmen. En lille sløjfe og den er klar…

Resultatet taler for sig selv. Jeg er ovenud tilfreds.

Det tog ikke mange minutter, kostede næsten ingenting og nu mangler jeg kun den lampefod, som skal males rød, for at fuldende idéen. Den skal jeg nok finde på en hylde et sted ude i landet. Jeg er helt sikker.

Man bliver da helt glad, ikke? :-)

Du vil sikkert også kunne lide