9

Sommerbær

Jamen sikke man kan, når pauserne bare er tilstrækkeligt lange. I dag blev det til en lille samling sommerbær samlet i et bomuldstørklæde af fri fantasi. Sådan nogle pauser kan jeg lide.

Sommerbær

Tørklædet består stort set af ret, ret og ret, så det var hurtigt strikket. Først den ene lange række ret efter den anden med skiftende farver. Da jeg ikke gad mere, stoppede jeg og fandt en mørk orange og gik i gang med det, som var grundidéen og netop det, som måtte afprøves; en kant strikket modsat og derfor sandsynligvis med tendens til at lægge sig smukt, som en blonde langs halsen.

Sommerbær

Kanten gjorde akkurat det, jeg stræbte efter. Den gjorde tørklædet halvrundt, som du kan se på det ene af billederne. Kanten gør, at tørklædet lægger sig smukt om halsen og den fine blondekant kommer rigtigt til sin ret, når man bærer det.

Det var sjovt at strikke og der er omtrent ingen aflukning, som jeg synes er kedeligt. Specielt med 250 masker! I stedet valgte jeg at strikke blonden og langsiden på tørklædet sammen løbende og endte altså kun med at skulle lukke 12 masker af. Smart!

Måske jeg skulle strikke et mere i andre farver. Bare fordi…

Du vil sikkert også kunne lide