6

Frokostsselskab

Der bliver læst nogle bøger for øjeblikket herhjemme. Eftermiddagene er Oline og mig siddende i hvert sit hjørne af sofaen, mens vi læser os gennem den ene fantastiske historie efter den anden. Ind imellem udveksles der sekvenser, sætninger eller ord, men ellers er der stille, mens vi nyder at fordybe os. Det er dejligt.

Den fjerde hånd

Jeg sværmer jo for John Irving. Jeg er vild med hans univers. Hans måde at se mennesket på, er helt unik og han illustrerer så fint, at der gemmer sig gode og fantastiske historier i de fleste liv. Selvfølgelig er hans historier fantasti og ind imellem også mere fantastiske, end livet er, men han er dygtig til at skildre det store i det små. Det elsker jeg.

Lige nu er jeg godt i gang med Den fjerde hånd, som til fulde lever op til mine forventninger. Jeg sluger den side for side og om et øjeblik, skal den danne baggrundstapet for min frokost. Sådan en halv time i godt selskab, er slet ikke sådan at kimse ad.

Du vil sikkert også kunne lide