2

Sådan lidt til og fra

Nemt skal det ikke være, så vi løber lidt til og fra i takt med skyernes bevægelser udenfor. Ind imellem sidder jeg stille og nyder, at solen varmer rygstykkerne, men så snart den forsvinder bag en sky, er der ikke længere specielt varmt. Så tager andre og mere praktiske ting over, men det er en fin kombination, som afstedkommer tomme vasketøjskurve og rent bord.

Oline er i sving med trillebøren. Hun er praktisk gris i dag. Modydelsen er, at hendes far godt gider grille i aften, så hun knokler.

Jeg har hæklet tre blomster. Nu er det slut…

Brocher

Ikke flere brocher her fra, men resultaterne er fine og de skal nok blive brugt. Den lilla er allerede kommet i godt selskab på brystet af min nye sommerkjole.

Lilla broche

Om lidt forventer familien vel, at jeg også griber i et eller andet og er en smule praktisk derude. Jeg må hellere. De truer jo med regn i aften, gør de.

Du vil sikkert også kunne lide