0

Improviseret kusinetræf

Jeg er blevet engageret i eftermiddag. Der skal skrives ansøgninger og en nyerhvervet computer skal tages i brug ved samme lejlighed, så der er projekter nok forude. Ikke at det var planlagt, men det er mit liv sjældent, så det gør ingenting. Tid har jeg jo altid til min kusine, så hun er hjertelig velkommen.

I mange år har vi ikke haft kontakt, men vi har genoptaget den og det er jeg utrolig glad for. Vi hygger i hinandens selskab og der bliver grinet meget, når vi først går i gang. En anden ting jeg elsker er, at vi deler historie. Vi har tilbragt mange timer sammen i barndommen og vi bruger faktisk meget tid på at tale om den. Det er morsomt at udveksle vinkler på en historie, som oftest tager sig meget forskelligt ud fra hver vores side af bordet. Vi har oplevet verden på vidt forskellig vis – og det gør os klogere både på hinanden og os selv.

Teen står klar til at blive brygget

Hun er tedrikker. Ikke noget kaffe til hende, så jeg er også på te. Godt lagrene er fyldt op.

Du vil sikkert også kunne lide