11

Sneglene er da glade…

Der er nu en helt egen stemning, når vejret er regntungt, som det har været i dag. Jeg elsker den. Jeg drikker den i store slurke, når jeg får chancen.

I aften fik jeg en forærende og jeg var ikke sen til at udnytte den. Godt nok regner det ind imellem, men der er også tørre øjeblikke, som kan udnyttes til en tur i haven, for at tjekke bestanden af dræbersnegle. Fransk sneglegift er lagt ud for nogle dage siden, så det er interessant at komme ud og tælle i fugtigt vejr. I dag har jeg ikke fundet én eneste. Det virker og kostede kun en brøkdel af hvad den slags koster herhjemme. Pokkers, at vi ikke købte, så vi er lagerførende i lang tid endnu, men mit håb er, at færre snegle i år, giver færre snegle næste år. Lidt naiv er man vel altid.

Regn i juli

Luften er frisk og sprød og jeg nyder den, for hovedpine er min trofaste følgesvend i disse dage. Jeg har fundet ud af, at det er endnu en bivirkning ved Champix. Mon jeg skal have dem alle?  Kommer tid, kommer råd, tænker jeg. Frisk luft hjælper, så værre er det ikke.

Regn i juli

Jeg mindes simpelthen ikke én eneste gang tidligere, hvor min have har set så mistrøstig ud, som den gør i år. Det er ikke mangel på planter, men alt for meget regn, som må bære skylden. Alting er regnet væk. Stauder er slået i tusinde stykker og selv terrassens sommerblomster må have kunstig åndedræt, for at ligne noget, jeg kan være bekendt.

Sender de snart den sommer?

Du vil sikkert også kunne lide