18

God fredag til dig

Duften af regn strømmer ind gennem det åbne vindue

Duften af regn strømmer ind gennem det åbne vindue. Udenfor hænger næsten modne figner og frister. Indenfor er der varm kaffe og en arm, som er helt og aldeles usamarbejdsvillig i dag. Jeg har ondt. Rigtigt ondt. Måske har jeg sovet på armen. Jeg kan ikke finde andre forklaringer på, at den pludselig gør så ondt igen. Jeg føler næsten, at det hele er forfra. Øv.

I dag skulle vi have været en tur i IKEA. Det er ikke sådan lige, for vi skal til Århus, for at lykkes med det projekt. Om et år, er der IKEA i Aalborg, men indtil da, må vi tage køreturen til Århus. Det havde været et dejligt afbræk i en stille hverdag, men Oline havde glemt, at hun har planer for i dag, som gør, at turen må aflyses. Alt for hende.

Om lidt vil jeg gå i gang med dagens første øvelser. Måske hjælper de. Jeg har lov at håbe.

Og så er det jo weekend om et øjeblik. God fredag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide