14

Vintersjov

Oline og Oskar i sneen

Oline og Oskar har været ude i sneen. Den slags er en udfordring, for Oskar bliver simpelthen en døv lømmel, som slet ikke hører det mindste, fordi hans umiddelbare glæde overdøver al fornuft. Så smadrer han rask væk Olines forsøg på at trille snebolde til en snemand. Om og om igen.

Hver eneste gang Oline tror, at NU har han glemt, at han elsker at snigløbe hende og begrave tandsættet og dermed hele ansigtet i hendes nytrillede snebold, kommer han løbende om hjørnet og kaster sig over den næste. Han venter. Tålmodighed bliver pludselig en dyd, for hun skal lige være godt i gang, så der virkelig er noget at splitte ad. De er ikke gode venner og det ender som regel med, at jeg må tage ham med indenfor, mens hun triller starten på sneboldene. Når de når en vis størrelse, bliver han alligevel en tøsedreng og holder sig fra dem, den tosse.

Oline og Oskar i Eventyrland

Der er fantastisk derude. Nu sidder vi indenfor og drikker varm kakao og spiser kanelsnegle, mens vi spejder efter mere sne. Det skal være så inderligt velkomment. Vi elsker det :-)

Du vil sikkert også kunne lide