28

Snestorm om hjørnet

Vi tog det varme tøj på, trak huerne ned over ører og pander og tog livtag med vejret.

Der var ganske få steder, hvor sneen ikke havde fået bugt med flid, sneskovle og salt, så uanset hvor vi gik, så var det i en varierende, men omfattende mængde sne, som ikke gjorde turen nemmere, men så absolut mere eksotisk, end vi er vant til og langt skulle vi ikke. Bare et stykke ned af Gugvej, for at handle.Føj for den lede, hvor vi er lidt begejstrede for fygesne, men det var der også masser af.

Efter der var provianteret og kun det allermest nødvendige, fordi det skulle håndfragtes, gik vi retur i endnu mere sne. Hjemme igen, kunne vi dreje ned af en vej, hvor der ikke er ryddet sne siden julen, så der er seriøst meget sne og nu er det igen fuldstændigt umuligt at forcere, så når man bor for enden af den blinde vej, kan man lige så godt lade være med at prøve.

Vi går… og Oline går forrest :-)

Nu er vi hjemme, teen er næsten klar og jeg vil vælte ind i sofaen og nyde den stemning af undtagelsestilstand der hersker på dagen, hvor selv Oskar fik nok sne og derfor måtte bæres udenfor og konstant nødes for overhovedet at bevæge sig det mindste. Hep, det sner stadig tæt og de taler om snestorm om et øjeblik. Jeg tror dem.

Du vil sikkert også kunne lide