36

Udsigt med indlagt glædesenergi

Vi har det med at slå sving. Herresving. Aldrig nogensinde er vi gået lige hjem og altid er vi til sidst kommet dertil med ekstra og fantastiske små og livsbekræftende oplevelser. I dag er ingen undtagelse.

“Skal vi ikke køre til højre i stedet for venstre?”, spurgte jeg og Ella er altså aldrig svær at lokke i fordærv, så som sagt, så gjort…

Vi tog et pitstop på et af de smukkeste steder i Frederikshavn; Bangsbo Fort, hvor udsigten er betagende. Ganske enkelt.

Der er mange gode ting ved at være næsten et år henne i mit rygestop, men én af de ting, som virkelig har gjort en kæmpestor forskel i mit liv, er noget så banalt, som en generhvervet evne til at dufte/lugte selv de fineste nuancer af verden. En sommerdag midt i en rigdom af vilde blomster og urter er et sansebombardement uden lige. Jeg elsker det!

Jeg elsker også havet og i dag var udsigten derned helt og aldeles ubetalelig. Hvem der kunne bo der på toppen…

Efter vores stop på toppen af Frederikshavn, førte småveje os videre ned gennem de smukkeste landskaber. Der findes ikke noget magen til Danmark. På en sommerdag kan jeg ikke forestille mig noget smukkere sted at leve, end lige her.

Som det dog gjorde godt med den lille og improviserede tillægsforkælelse vi tog os i dag, Ella og jeg :-)

Du vil sikkert også kunne lide