17

I dag…

Tingene render mig af hænde, tiden løber fra mig og jeg render halsende efter, for at følge med. Nogle dage lykkes det, andre er det så som så med overblikket, men sådan må det være lige nu, tænker jeg.

I dag fejrer vi, at Oline er kommet hel og glad gennem grundskolen. De sidste karakterer skal afsløres og stolte forældre skal synge festligt for de smukke, unge mennesker, mens vi bliver småsentimentale ved tanken om vores egen afslutning af grundskolen for mange år siden. Der skal flages og uddeles tårevædede kram. Farvel og på gensyn skal gentages mange gange og de gode intentioner er i overtal, når der loves kontaktvedligehold. Bagefter åbner porten til det nye og anderledes skoleliv. Det er stort, synes jeg.

Oline har ønsket at fejre dagen hjemme sammen med sin nærmeste familie. Så bliver det naturligvis sådan. Vi klager ikke over vejret at gøre det i. Slet ikke :-)

Du vil sikkert også kunne lide