20

Føj for en heftig eksplosion

Jeg skulle lige tømme opvaskemaskinen. Ud af et af overskabene røg en pokkers masse glas, som landede på køkkenbordet og gik i tusinde stykker, der sprang vidt omkring og landede på klinkegulvet og gik i tusinde stykker, der sprang vidt omkring og…

Resultatet var en helt uforståelig stor mængde glasstykker spredt over et areal på størrelse med tennisbanen ikke langt herfra. Og en hund, som måtte forbydes adgang til huset, hvilket han selvfølgelig ikke forstod en bjælde af med det resultat, at han utrætteligt forsøgte at omgås den nyindførte madembargo.

B e l a s t e n d e…

Nu er jeg så træt af at samle glasstumper op, at jeg omtrent ikke engang orker at bære strikkekurven ind i sofaen.

Nej! Come on, Liselotte! Selvfølgelig orker du! Hep!

PS – jeg H A D E R glas, som overfalder uskyldige kvinder, børn og hunde.

Du vil sikkert også kunne lide