12

Flere gaver…

Jeg kom hjem til endnu flere pakker. I postkassen lå det dejligste kort med skønne, hjertevarme ord og så en stak af de sjove og kloge også. Det er en af mine læsere; Marie, som har ulejliget sig med at skrive fødselsdagshilsen til mig og der ER nu altså noget magisk over at få sådan en håndskrevet hilsen, synes jeg :-)

Tusinde tak for at tage dig tiden, Marie. Det sætter jeg stor pris på :-)

I postkassen var også et par kasser. Den ene var sådan en egenbestilt, men den anden var en skøn overraskelse fra Søster Lystig og min dejlige svigerinde Heidi. To smukke lyshuse fra Kähler, som jeg synes, er utroligt dekorative i dette tunge, grå novembervejr. De gør da glad helt ned i storetåen, når de hænger der og lyser varmt ud i verden…

Den ene er allerede flyttet ud i køkkenet, hvor jeg om lidt gør klar ved langbordet. Lone kommer og hygger. Jeg ved godt, at vi arbejder sammen omtrent hver dag, men jeg var jo syg i sidste uge og i dag skulle vi heller ikke ses, så der måtte altså gøres noget. Nu vil jeg brygge skoldhed, krydret te til hende. Hun trænger garanteret. Og finde chokoladekage. Og mandariner.Og grinemusklen. Ha!

Mandag er god.

Du vil sikkert også kunne lide