13

Hvem sagde sne?

Jeg er hjemme. Jeg er landet og jeg er i gang med en kop kaffe, som smager dejligere, end jeg husker den. Jeg må have trængt. Jeg har været gennem parkeringshelvedet på jorden og jeg overlevede. Med nød og næppe. Jeg si’r det bare! Jeg er gået fra Herodes til Pilatus, fordi det er konsekvensen af at skulle parkere der, hvor jeg skulle være i dag. Bagefter ventede jeg. Tålmodigt. Og længe.

Nu er kaffen velfortjent. Og udsigten.

Der er mennesker, som taler om sne. I eftermiddag. Måske først i aften. Snefald. Der er himmel til at insinuere…

Jeg holder meget af sne, men denne weekend skal jeg arbejde og ikke lige der, hvor der bliver ryddet mest sne. Jeg gider gerne, at de holder drysset på en minimum. Bare sådan tilstrækkeligt til, at vi allesammen kan nyde godt af den dejlige stemning og det skønne lys, der kommer ud af sådan et hvidt tæppe.

Jeg sidder lige her og holder øje. Måske det når at drysse, mens der stadig er lys til, at vi kan nyde det fra vindueskarmen. Jeg håber.

Du vil sikkert også kunne lide