14

Søndag rummer potentiale for både fornuft og fornøjelse

Morgenen er grå, men dejlig stille, for som sædvanlig er jeg den eneste, som er oppe de første mange timer af søndagen.

Det gør ingenting. Jeg elsker mine stille søndagsmorgener, hvor intet andet end lyden af strikkepinde og smagen af kaffe udgør søndagskulissen.

Om lidt vil jeg gå ud og starte dagens førstevask. Bagefter vil jeg igen sætte mig med strikketøjet.

Jeg er startet på en ny strik i går aftes. Gråt med gråt på og måske inspireret af juni, for der er da ikke meget sommer over den endnu. Det kan nås endnu og jeg håber, at der venter sommer lige om hjørnet, men ellers er der mindre end en måned til, at vi pakker bilen og drager mod syd. Dernede burde være garanti for sol og sommer, men man skal aldrig blive alt for kæphøj, så jeg nøjes med at glæde mig til, at jeg skal holde fri og være sammen med min familie i nogle uger.

Mens jeg vasker og gør klar til endnu en arbejdsuge, skal de unge mennesker i gang med malerpensler og -ruller, så der snart er nymalet og lækkert, hvor de skal tilbringe tiden fremover. Kenneth? Han skal sikkert bare arbejde, som vi plejer at gøre i weekenderne, fordi ugen sjældent er lang nok. Snart må vi gøre noget, for at holde fri er sundt og godt og ind imellem kan vi godt mærke, at vi trænger.

Måske jeg senere i dag kan lokke ham med på en lille tur ud i verden. Det er sådan en god måde at holde pause, for i en bil kan man bare være stille eller snakke hyggeligt om det, der lige optager og vi behøver ikke køre langt. Bare ud at vende.

Må din søndag blive fuld af det, der skal til :-)

Du vil sikkert også kunne lide