19

Der var til sidst ingen vej uden om…

De lover byger. Kraftige byger med hagl. Det er svært at forestille sig, når morgenen nok er kølig, men smuk og med lyserøde, bløde skyer og ellers blå himmel, men jeg tager mine forholdsregler. Regnjakke. Varmt tøj. Støvler. Damn it!

Efteråret er her. Jeg har støvler på. Mine tæer protesterer. Der er ingen vej udenom. Jeg kunne godt klare de nøgne fødder, men det vækker for stor opmærksomhed blandt mine medmennesker og tager fokus fra det, som er vigtigt. Så er det på med støvlerne. Diskret. Det prøver jeg at være.

I eftermiddag får jeg travlt med både indkøb, praktikaliteter og allerbedst en god portion hygge. Det er sådan torsdag skal være. En god blanding af det, der gør hverdagen og så skal jeg vel også have syet Olines Raven sammen, så den sidste kant kan strikkes. Jo, jeg er ved at være i mål. Faktisk så tæt på, at Skylark igen er en mulighed, men man ved jo aldrig med mig. Jeg er troløs, når vi taler strik. Og eftergivende, når vi taler børn. Blød som smør og hård som flint. Vist nok et menneske. Og de allerfleste dage fuld af grin og tilgivelse.

Må din dag blive tørre, varme fødder og godt humør :-)

Du vil sikkert også kunne lide