12

Om lidt er jeg på toppen. Lige om et øjeblik…

Og mig som troede, at jeg var klar til arbejde i dag. Det er jeg ikke. Slet ikke. Og måske ikke engang i morgen, for nu starter det hele igen med fornyet styrke.

Jeg har ikke sovet meget i nat. Jeg skifter mellem at pudse næse og hoste. Jeg sidder op i håb om, at jeg så kan sove fra begge dele. Jeg opgiver og lægger mig ned, som ryggen beder om. Jeg vender og drejer mig i frustration over, at jeg ikke kan finde ro. Jeg er i det hele taget ikke sjov at ligge nabo til. Jeg ved det, for han har sagt det.

Jeg sover om dagen. Siddende i sofaen falder jeg til ro og lurpasser mig gennem et bredt udvalg af underholdning af skiftende kvalitet. Jeg er helt ligeglad.

Jeg klager ikke. Det er småtingsafdelingen vi er i. Det er jo overstået om et øjeblik. Jeg drikker te og spiser honning. Jeg hader smagen af honning. Jeg tåler, fordi jeg ved, at det plejer at hjælpe. Og så venter jeg.

Du vil sikkert også kunne lide