31

Hvordan holder du på løvemanken?

Jeg har krøller. Jeg er faktisk temmelig vild med dem. De er helt i orden med mig, men der skal styr på dem, for ellers klasker de sammen og bliver ucharmerende rod.

Jeg har i flere år brugt TIGI curlesque curls rock amplifier, som jeg trofast bestiller hos smukkere.dk, fordi de altid leverer varen og i løbet af ingen tid. Jeg er så tilfreds med dem og nej, jeg får intet for at skrive det. Jeg er bare tilfreds og det fortjener de, at du ved :-)

TIGI-varianten her har lige akkurat det hold, mine krøller har brug for. Jeg synes bare, at det kan handle om minutter, om jeg rammer præcis det øjeblik for tørring af håret, så jeg får veldefinerede, bløde og smukke krøller eller om der lige akkurat er gået så lang tid, at jeg får krøller, som er sådan lidt for strunke og våde at se på.

Viltre krøller

Så prøvede jeg Marrocan Oil Intense Curl Cream. Det er lækkert, men med lige akkurat for lidt hold. Nu er jeg tilbage, men i vildrede, for jeg gider egentlig godt prøve noget andet. Har du en idé?

Du vil sikkert også kunne lide