52

Pudderfarvet Sommersky

Morgenen er grå og kølig, da jeg træder udenfor på terrassen med min nyeste striktrøje. Det er gråt og der er ikke et hul i skyerne i sigte. Jeg ville nok satse på regn i stedet, men det er sagen uvedkommende, for jeg er ude for at fotografere den lille, nye cardigan og skal ikke være derude i meget lang tid.

onsdag 013

onsdag 020

Sommerskyen er strikket med inspiration fra Helga Isagers Daffodil, men jeg ville gerne noget helt andet. Jeg ville have en taljekort, let cardigan uden alt for mange dikkedarer. Påsatte ærmer kan være smukke, men til mig dur allerbedst raglan eller rundt bærestykke. Med hulmønstret foretrak jeg raglanærmerne.

onsdag 025

Jeg har strikket den med to forskellige og tynde kvaliteter strikket sammen til én tråd. Resultatet er en smuk, let og pudderfarvet sommersky, som sagtens kunne gøre sig over sommerbrune arme på en aften i Dordogne, så den kan bestemt risikere at blive pakket til turen om en uge.

Når den er foldet, fylder den absolut ingenting. Den vejer stort set ikke mere end en pose Piratos, så den er virkelig let og lækker.

onsdag 026

onsdag 028

Pudderfarvet sommersky

Fakta:

Opskrift: Sommersky af Liselotte Weller

Garn:  Blackhill Superfine Alpaca fra Garnudsalg i skøn forening med Blackhill Kid Mohair Silk.

Pind:  3½ – AddiClick hurtigstrikkere i metal.

Garnforbrug: I alt 189 gram efter vask og inklusive knapper. Jeg har ikke vejet på fordelingen af kvaliteterne.

Ny teknik: Ingen.

Bemærkninger: Strikket rundt på rundpind og siden klippet op.

Hvis du vil se mere eller fordybe dig i flere billeder, kan du se dem alle lige her :-)

Du vil sikkert også kunne lide