15

Tak for det krop, din forrædderiske skiderik

Hele morgenen og formiddagen er tilbragt hos lægen. Der var tjek op fra tå til isse. Omtrent. Jeg reddede mig en blærebetændelse undervejs. For første gang i hele mit snart halvtredsårige liv. Tak for det krop, din forrædderiske skiderik.

Først ved halv elleve-tiden kunne jeg bevæge mig ud i verden, så det skyndte jeg mig at gøre. Frisk luft gør godt. Jeg passerede Cimbrertyren undervejs op ad Vesterbro. Han piftede ikke*.

Nu sidder jeg på pinden igen og mens vasketøjet snurrer, er jeg i gang med at skrive nyhedsbrev for chefen, som hygger sig med sine smukke assistenter inde ved siden af. De fredage er altså festlige og jeg er lidt misundelig, nu jeg sidder her. Til gengæld har jeg udsigt til en fri-weekend med samme chef. Sådan en, hvor vi kører ud i det blå. Vi trænger. Det skal gøre godt. Oline og slæng passer på både hund og hus. Det dur, gør det.

Øster Ådal

Må din weekend vise sig at være værd at vente på :-)

*I Aalborg siger man, at Cimbrertyren pifter, når en jomfru går forbi…

Du vil sikkert også kunne lide