6

Min Bucket List for denne sommer

Sommeren er godt i gang. Måske er det ikke den pragtsommer, som vi fik sidste år, men det er dansk sommer, når den er bedst. En god blanding af sol, regn og alt derimellem. Det er vel bare, som det plejer at være og den fortjener sin egen Bucket List.

Jeg synes, at vi har haft mange skønne timer allerede. Der har været masser af udeliv for mig og det er – hvis du spørger mig – indbegrebet af sommer. At kunne leve ude, uden at skulle iføre mig mange lag tøj gør, at jeg tilbringer meget mere tid i naturen og det elsker jeg.

Hvad, jeg ikke elsker, er flåterne. De har et af de bedste år længe, så de kaster sig over både mennesker og dyr, så snart vi bevæger os udenfor.

Forleden fjernede jeg to. En fra hver knæhase. At holde øje er et fuldtidsarbejde.

Min Bucket List for denne sommer

Sommerferieplanerne for 2019

Planerne for årets sommerferie er absolut ingen. Kun ved vi, at vi regner med at tilbringe så meget tid som muligt i det lille hus ved Vesterhavet. Det gælder ikke kun for sommerferien, men for tiden nu og frem, hvor vejret er til, at vi kan være udenfor.

Vores sommerferie ligger i august, men indtil da er det jo ikke forbudt bare at nyde livet, så det prøver vi at huske at gøre. Vi er et sted i livet, hvor vi arbejder meget. Mange timer hver uge arbejder vi, men vi klager ikke. Vi er suverænt gode til så at slappe af, når vi ikke arbejder. Vi er kun os nu. Ingen at tage hensyn til betyder, at vi kan gøre, som det passer os bedst.

Vi gider ikke altid at lave mad. Vi spiser ude eller vi snupper bare en rugbrød til aften. Vi kører på stranden og sidder i klitterne og ser solen gå ned. Vi går i seng, når det passer os. Vi står op, næsten, som det passer os. Vores morgener er dovne og langsomme, inden vi møder ind i GARNUDSALG.DK. Vi drikker kaffe og får vendt dagen. Vi lufter Oskar. Så drikker vi mere kaffe, inden vi kører i retning af byen. Vi bor omtrent i Rødhus.

Jeg gør mit bedste for at huske, at vi skal få noget godt og dejligt ud af hver eneste dag og når de skal være særlige, prøver jeg at huske at gøre nogen af de ting, der gør mig/os glad.

Min sommers bucket list for 2019 ser vist nogenlunde sådan ud:

 • Husk at spise masser af jordbær, ærter og nyopgravede kartofler. Helst hver dag.
 • Se solnedgangen fra klitterne ved stranden så ofte som overhovedet muligt.
 • Rejse til Italien på forretningsrejse uden alt for mange aftaler ud over dem, vi selv står for.
 • Bade i Vesterhavet.
 • Invitere til sommerfest med god mad, vin og efterfølgende rigeligt med cocktails.
 • Montere hængekøjen.
 • Bruge tid i samme lyttende til stilheden, der hersker i klitterne i Rødhus.
 • Spise masser af skønne sommermåltider på terrasserne.
 • Besøge Hjerl Hede.
 • Hente friskfangede krabbeklør på stranden ved den lokale fisker og spise dem hjemme midt i klitterne.
 • Invitere overnattende gæster til sommerhuset og nyde at vågne tidligt og vække dem med kaffe.
 • Drikke rigeligt med bobler, fordi jeg kan.
 • Elske tidligt og sent. Fordi jeg kan.
 • Lade tiden gå uden at have planer. Bare være til. Gerne barfodet.
 • Grine ofte, højt og længe.
 • Fejre min svigersøn, som nu er færdig med sine studier.
 • Spise ude ved bådehavnen en aften med varmt vejr.
 • Plus det løse …

Det bliver en fantastisk sommer. Det er det allerede, hvis du spørger mig – også med skybruddet for et øjeblik siden medindregnet. Kom an, søde liv. Kom an!

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide