0

Et lille vejrskifte – fra sommer til efterår på et døgn

Så kom der lige et lille vejrskifte, skal jeg love for.

Vi har tilbragt de sidste tre dage på stranden. Hver eneste eftermiddag har Pia og jeg pakket strikketøj og en god stol og så er vi kørt til stranden. Her er vi blevet siddende, til hen under aften. Vi har strikket, grinet, snakket, solbadet, svømmet og hygget os, så det var en lyst.

Regn og gråvejr tegner et skifte

I dag regner det og vejret minder mest af alt om et tidligt efterår. Omstillingsparat skal man være, hvis man ikke skal henfalde til en mindre og uvelkommen sensommerblues, for hvor har det været nogle dejlige eftermiddage. Jeg har trukket maksimal nydelse ud af dagene, for jeg ved jo godt, at sommeren synger på absolut sidste vers. Det er vist bare mig, der slet ikke er færdig med sommer, for jeg ser alle steder, at der nu snakkes om efterår og hygge og strik og … men jeg vælger stædigt at holde fast i bare tæer og sommer lidt endnu.

Jeg er endda så heldig, at jeg snart kører ud i Europa på jagt efter lidt mere sommer. Det bliver godt, for jeg er som sagt slet ikke færdig med den.

Et lille vejrskifte

Et lille vejrskifte

Svigerinden flyttede grænser

I går fik vi lokket Pia med i Vesterhavet. Hun bader normalt aldrig herhjemme. Hun bryder sig ikke om koldt vand, men det fristede med de hvide skumtoppe på bølgerne og til sidst kunne hun ikke modstå dem (eller vores lokkerier) længere og endte i havet.

Sikke en fest! Vi var ikke til at drive ind igen, for det var skønt, når man først var i og så var det bare drønsjovt at være derude, hvor livet giver en rusketur.

Hun overskred sine egne grænser og sikke en fest det var :-)

Et lille vejrskifte

Et lille vejrskifte

Skulle sommeren vise sig at være slut for i år

Skulle det være sådan, at dette var det sidste sommer for i år, kan man i hvert fald ikke beskylde os for ikke at udnytte dagene til fulde. Vi har nydt hvert et sekund og jeg skal love for, at vi har fået badet, spist godt, drukket skønne drinks og i det hele taget bare nydt livet – akkurat som man skal huske at gøre det, hver eneste dag.

Det er lykkedes. Jeg er glad og fuld af sommer og så hjælper det jo at vide, at der venter en roadtrip af dem, jeg elsker, lige på den anden side af weekenden. Jeg er et heldigt rad ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide