0

Vuf!

Sidder her i stille ro og nyder en kop kaffe. Udenfor er der skyet, så jeg nyder den kølighed der følger med og fordyber mig i det her med at prøve at opsummere ugen.
Hold da op… Der er sket noget de sidste 4 dage.
Begge børnene er startet i skole igen. Alexander nede på Skibstedskolen, som han plejer og Oline er startet i sin nye skole, Ålborg Friskole. Hun er foreløbig meget glad for det, så det tegner godt. Hun er meget glad for de hæfter og bøger de har fået udleveret og snakker gerne om hvad de har lavet hver dag.

Onsdag eftermiddag skete det så…
Vi kørte til Hjørring – ud på landevejen og ganske langt ud på en stor, meget velholdt gård. Da vi kørte ind på gårdspladsen kom to hunde rendende, men uden at give hals. De ville bare kæles for. De smed sig straks på ryggen og inden længe tumlede så 5 små hvalpe ud på græsset.
Vi kunne kende ham med det samme. Han løb rundt med sin bror, mens de tumlende forsøgte at overgå hinanden i akrobatik. Nej, hvor var de søde. De rendte straks hen for at lugte til de fremmede og vi var ikke sene til at snuppe dem og kæle dem halvt til døde. En af dem var nemlig vores lille Oskar…
Nu er Oskar hjemme. Han ligger i sin kurv og sover. Han har tumlet ude på græsplænen med Oline, har siddet på skødet hos Alexander og er blevet godt og grundigt træt nu. Han er jo kun en baby… Alexander og Oline er lykkelige og hvis du smutter forbi foto-siden kan du se det skønneste billede af Alexander som sidder med Oskar lige som vi er kommet hjem.

Vi planlægger festen som nærmer sig med hastige skridt. Vi har endelig fået teltet på plads, så det hjælper lidt på det nu. Jeg begynder at blive lidt stresset, men sådan skal det nok være.
38 voksne og et endnu ukendt antal børn. Det er mange mennesker, men vi glæder os utroligt meget til at se dem allesammen. Det bliver skønt med en fest for alle dem vi holder af. Hele familien fra Sjælland kommer herover og det er dejligt, at også Dennis orker at tage rejsen. Det glæder os nok mest af alt!
Vores skønne lejere har tilbudt at passe Oskar den aften, for en fest af den kaliber kan vist skræmme selv den modigste hvalp…

I dag er fridag. Planen var oprindeligt, at vi skulle have været i Tyskland, men nu er Oskar kommet til og der er dælme ikke den store forskel på at få ham og et spædbarn. Man er bastet og bundet og er nødt til at tage mange hensyn. I stedet vil jeg bruge fridagen til at slappe af og hygge mig i. Jeg har noget web-arbejde, som jeg lige skal have gjort færdig. Også mine hjemmesider om slægtsforskning skal revideres, men det er ren hygge… Dejligt!

Du vil sikkert også kunne lide