0

NU ved jeg hvad det er jeg laver…

Jeg udfører automatskrift… Jeg sidder ganske enkelt i min egen verden og forurener langsomt internettet, men jeg ka’ altså ikke gøre for det. Jeg befinder mig på et ubevidst plan, hvor alt bare vælter ud gennem fingrene på mig. Om jeg ligefrem skulle være anvendt som medie for en intelligent afdød er straks mere tvivlsomt, men alene tanken om at jeg ikke kan gøre for det, ja den trøster mig en del…

Til hverdag, når munden heller ikke står stille, er det ganske enkelt bare et angreb af automattale… Det kan jeg heller ikke gøre for… Det sker bare – lige pludselig er jeg ganske enkelt nødt til at sige det jeg siger. Jeg ka’ ikke gøre for det. Jeg må!

Der kan ikke findes meget trøst ude i cyberspace, men her har jeg alligevel fundet både det og en forklaring. Det er skønt at vide, at jeg er helt uskyldig og altså ikke kan lastes for de mere eller mindre banale skriverier her på siden. Det måtte bare ud!

Forklaringen finder du her: automatskrift, skrift frembragt i en ubevidst tilstand, fx trance; udføres bl.a. af spiritistiske medier, der hævdes at være under kontrol af en ånd. Tilsvarende optræder automatkunst, -musik og -tale. Automatskrift og automattegning blev dyrket af de surrealistiske kunstnere.

PS – jeg fik ikke læst en skid, men til gengæld en lur som har givet fornyet liv til mine hårsække *Skriiiig*… Ka’ konstatere at mine ben mest af alt minder om en cowboy-kaktus…

Du vil sikkert også kunne lide