6

Mulig amputering eller…

Dagens program indeholder besøg hos en ukendt og dermed også usikker vidensdatabase. Dette kan i yderste tilfælde resultere i amputering, hvorfor jeg allerede i går aftes, gik i gang med at strikke tå-sokker hvor storetåen mangler på venstre fod…

For at fuldende mit til tider mortis-fyldte liv, valgte min læge nemlig at dø i sidste uge. Dette indebærer, at jeg senere i dag vil præsentere min storetå – samt andre småskavanker – for en hidtil ukendt læge, som ganske sikkert vil kigge en ekstra gang, når han ser kuløren på den. Den er ved at være smukt lilla nu…

Efter konstatering af det umulige i at redde tåen, vil han foreslå, at vi amputerer med det samme, hvorfor jeg formentligt kommer til at humpe ned af Vingårdsgade med kun én storetå til at holde balancen, hvilket nok skal vække opsigt blandt alle de efterårsferieafholdende småbørn med stressede forældre.

Som trøst vil jeg humpe ind i den hos den nærmeste kaffe-pusher og nyde en kop eller to inden jeg vender hjem til familien, som et halvt menneske!

– kryds fingre for min storetå ;-)

U:P:D:A:T:E – var jeg en hest… var jeg blevet skudt!

Du vil sikkert også kunne lide