17

Sovehjerte

Jeg har den sidste tid haft besvær med at sove. Det har ikke været et stort problem, for jeg er vant til nætter med meget lidt søvn. Jeg er vant til, at jeg søvndrukken vakler over gulvet, for at suge, ventilere og vende, men jeg er også vant til, at jeg mestrer, at sove mellem alle disse afbrydelser. Den evne mistede jeg og endte med at ligge vågen det meste af natten, kun for nærmest at besvime ud på morgenen, så jeg nåede at få et par timers søvn, inden hverdagen indfandt sig.

Søvn af så ringe kvalitet er ikke tilstrækkeligt, til at fungere og det viste sig, at jeg endte med at grave mig selv dybere og dybere ned i en spiral af vågne timer, hvor tankerne løb i ring og roen aldrig indfandt sig.

SovehjerteI nat har jeg sovet, som en sten. Jeg har været vågen utallige gange, men hver gang er det lykkedes mig, at vende mig om på den anden side og sove videre.

I morges havde jeg rynket ansigt med tydeligt pudeaftryk på kinden. Jeg havde hævede øjne og tungt hovede af søvnen.

Man kan blive glad for de underligste ting.

Du vil sikkert også kunne lide