3

Når man ikke kan gøre indtryk…

image Må man tage det sure med det søde… Meget kan diskuteres, men ikke det kedelige i at indfinde sig i køkkenet, montere både forklæde, ærmeskånere og den skarpeste fra skuffen. Finde spækbræt, gulerødder, kartofler, porrer, bacon og alt det andet gode frem – lige mangle skålen til de snittede og så finde ud af, at den formentligt står i opvaskemaskinen… som selvfølgelig IKKE er tømt.

Ja, vi taler luksusproblemer her og med min intention om at nedtone dramaerne skal det her vist ikke udbasuneres, men… DET ER EDDERMAME en kraftanstrengelse at skulle tømme den skide opvaskemaskine, når man ellers er i gear til suppe. Undervejs bli’r jeg ganske svimmel, må nærmest ligge mig ned og tage et hvil… hvorefter jeg forsigtigt pipper noget om, at det temmelig enerhverende KUN at finde opvaskemaskinen fyldt med rent service – hvilket betyder den skal tømmes hver gang jeg nærmer mig den!

Det gør ikke indtryk… Jeg tømmer opvaskemaskine…

Du vil sikkert også kunne lide