11

Skal tåen pakkes som gave?

Et godt job med en forstående chef er guld værd! Når der i den anden ende af telefonrøret sidder en person, som med chefens velsignelse bare kan sige: “Jamen du tager bare den tid – vi finder ud af at finde en afløser for dig…” gør det det unægteligt lidt nemmere…

Et sygehus er et stort og kringlet landskab, med satellitter som umuligt kan kommunikere indbyrdes om diverse indkaldelser, hvorfor jeg havde fået sammenfaldende tider til mine 2 undersøgelser i denne uge. Jeg måtte ringe og prøve at få den ene af tiderne lavet om og den slags er ikke altid lige nemt. Omstillingen var skam venligheden selv – endda efter vi havde talt sammen 4 gange i træk – begge med undren over hvorfor… I sidste ende lykkedes det og jeg fik snakket med Annette, sygeplejerske på omtalte afdeling.

Sygeplejerske: Nå, du vil gerne have lavet tiden om?
Mig: Ja, det er vanskeligt at være 2 steder på én gang…
Sygeplejerske: Ja det ved jeg altså ikke noget om!
Mig: Nej, men så kan jeg betro dig, at medmindre man lider af en meget solid skizofreni, er det på det nærmeste umuligt.
Sygeplejerske: Nu skal du ikke blive fræk!
Mig: Næ… men det var nu også bare et forsøg på at være morsom…
Sygeplejerske: Hmmm… Du kan få en tid i februar.
Mig: Det duer ikke! Jeg har en violet lilletå, som jeg ikke kan gå på…
Sygeplejerske: Ja det ved jeg altså ikke noget om!
Mig: Nej, men hvis tåen falder af, skal jeg sende den til dig i en fin gaveæske…
Sygeplejerske: Nå… rolig nu… der er nok en tid… vent lidt…

Behøver jeg sige, at jeg endte med en tid på torsdag?

Du vil sikkert også kunne lide