9

Kemikaze-aspirant eller bare dement?

Hvorfor agerer nydelige, ældre og hvidhårede damer altid kemikaze-piloter, når den første sne falder? Jeg forstår det simpelthen ikke. Hvorfor vil de partout passere gaderne på de mest utænkelige steder – i snegletempo – med skridt på størrelse med dem en middelstor pomeranier kan tage?

Hvorfor løfter hun stokken højt i vejret mens hun besværligt vrider den gigtplagede krop ud midt på vejen, kun for at stoppe op og tage en, synes hun, velfortjent pause.
Tror hun virkelig, at hun med et trylleslag med stokken, er i stand til at standse ca. 2 tons Caravelle, som er på direkte kollisionskurs. Tror hun? Hvis hun gør, bliver hun slemt overrasket for som hun sikkert allerede har opdaget, er det pokkers glat i dag…
Jeg vrider rattet og havner heldigvis bare i en snedrive, men da hun løfter stokken endnu en gang, for ligesom at fortælle mig at jeg er en elendig chauffør, får jeg altså nok. Jeg ruller sideruden ned, læner mig ud og råber af mine lungers fulde kraft:

“Tag lige og pas din genoptræning og få så den røv flyttet ind på fortorvet igen i en fart!”

– hun bør resten af julen være taknemmelig for at jeg var i julehumør ;-)

Du vil sikkert også kunne lide