1

Marathonsild…

Efter en gårsdag hvor der virkelig blev spillet igennem, skal vi i dag have julefrokosten med sild, snaps, grønlangkål og flæsk. Helt efter bogen bli’r den, for mormor og hendes søster er ansvarlige…
De medbringer godt humør og tonsvis af mad og så skal der ellers marathonspises. Jeg ved allerede, at jeg ikke har en jordisk chance for at vinde den konkurrence. Desværre er jeg ikke indrettet til den slags spiseri og jeg opgiver som regel hurtigt, hvorefter jeg stille sidder og beundrer dem, som kan spise og spise og spise…
Til gengæld er jeg en haj, når vi bagefter forhåbentlig får dem lokket til at spille lidt med os. I julemandens sæk var der heldigvis masser af spil til både store og små i år. Nogle af dem er testet i løbet af i går, men der ligger stadig nye spillehorisonter at udforske, så mon ikke vi får damerne overtalt… Det tror jeg!

Ha’ en rigtig dejlig 2. juledag!

Du vil sikkert også kunne lide