1

Store sygehusdag…

Det er store sygehusdag i dag. Klokken 10.30 fik de mig sneget indenfor derude. Forundersøgelse kalder de det, så det varsler yderligere tid anvendt i det danske sygehusvæsen. Kedeligt, men i dag har jeg lokket manden med, så det går nok.
Vi er spændte på lilletåen, som har voldt så forbandet mange problemer. Den er jo i behandling nu, men derfor ved man aldrig om det er som de ønsker det. Piller lægen ved den er han en død mand. Mon jeg skulle advare ham? Det skulle jeg egentlig nok…

Jeg er et menneske som i den grad er dårlig til at håndtere sygdom. Jeg hader det og jeg føler mig snigløbet. Jeg gider det ikke og jeg går i stykker når min krop pludselig skal bestemme over mig i stedet for omvendt. Jeg håber de har gode løsningsforslag, så jeg igen kan komme i omdrejninger i stedet for at rulle afsted i frigear. Man ka’ ikke køre ret stærkt så :-(

Du vil sikkert også kunne lide